Секрети бадьорого ранку, або Як запустити свій день

Віктор Білий | Всі новини автора

Прокидатися по будильнику дуже важко, особливо під кінець робочого тижня. Доводиться докладати сили, що залишилися, щоб зібратися і відправитися в офіс. При цьому на роботі важко дається вирішення завдань і виконання доручень. Такий стан знайоме кожному, хто не знає секретів бадьорого ранку.

Читайте також: Як скласти побажання доброго ранку і гарного дня

Секрети бадьорого ранку

  • Пийте воду. Щоб відчути приплив енергії, необхідно починати свій день зі склянки чистої води кімнатної температури. Вона повинна бути без газу і не з холодильника, бо організм сприймає тільки тепле питво. Робити це потрібно після чищення зубів. Якщо регулярно дотримуватися такого правила, то вдасться не тільки відчути легкість і енергійність, але і стан шкіри значно покращиться.
  • Дотримуйтесь режим. У кожної людини повинен бути свій ранковий ритуал, якому необхідно чітко слідувати. Це допоможе уникнути запізнень на роботу. Засипати й прокидатися необхідно в певні години. При такому розкладі вийде відмовитися від будильника, який тільки дратує вранці. Після пробудження варто розкрити штори й "впустити" в кімнату яскраве світло. Це допоможе прогнати залишок сну. Рекомендується в ліжку провести просту зарядку. Зараз в Інтернеті можна знайти безліч роликів з подібними тренуваннями.
  • Зарядка - це відмінний засіб для бадьорого ранку. На цей процес може піти близько 5 хвилин. Але вже за такий короткий час вдасться налаштуватися на активний день.
  • Прийміть душ. Після тренування варто приймати контрастний душ, що допоможе остаточно прокинутися.
  • Обов'язково поснідайте. Сніданок повинен бути ситним і досить калорійним. В якості напою слід віддавати перевагу чорний чай або мелену каву.

Читайте також: 7 способів прокинутися бадьорим і весь день випромінювати позитив

Такі прості правила допоможуть розпрощатися з сонливістю і втомою, а початок дня буде подобається не тільки у вихідний день, але і в будні. Ранок, що почався з позитивних емоцій, є запорукою продуктивної, успішної роботи.

теги: