13.04.2021, 23:08

Бігуді: якими краще користуватися?

Татьяна Землянко | Всі новини автора
бигуди

Дівчата і жінки дуже люблять експериментувати із зачісками, на те вони й дівчатка. Не всі представниці жіночої статі звертаються в салони, багато хто воліє робити укладання самостійно, і для цієї мети використовуються бігуді. Сьогодні ми розглянемо, які ж види бігуді існують, і як правильно потрібно їх підбирати.

Б'юті-індустрія в сучасному світі досягла широкої популярності і навряд чи, комусь захочеться спати на бігуді, щоб зробити укладку, якщо можна легко і просто звернутися до майстра. Але все ж дане пристосування не стоїть на місці і були створені різні варіанти для зручності милих дам. Розберемо докладніше цей домашній вид інструменту для укладання.

Читайте також: Як наростити волосся на заколках

  • Бігуді липучки - пластикові циліндри з колючками, які фіксують локони, підходять для недовгого тонкого волосся, відмінно створюють обсяг. Є складність при їх знятті з волосся, і потрібен час, щоб приловчитися.
  • Оксамитові бігуді - мають оксамитове або велюрове покриття, фіксуються пластмасовою заколкою або шпилькою. Цей вид особливою популярністю користується у стилістів.
  • Бігуді-папільйотки - дуже м'які і гнучкі, виготовлені з губчастого матеріалу з дротом всередині. Цей вид інструменту дозволяє робити локони будь-яких розмірів.
  • Бігуді-бумеранги - також відносяться до м'яких і дуже популярних видів. М'які види можна використовувати на ніч і спокійно з ними спати - на ранок буде шикарна зачіска.
  • Термобігуді - всередині міститься парафін, який нагрівається окропом, укладання з цими бігуді найшвидше, але і найбільше шкодить волоссю. Після використання обов'язково застосовуйте засіб для термозахисту. Добре підходить на коротку і середню довжину, але не на густе волосся.
  • Класичні бігуді - з ними виходить чудова укладка, локони рівні, красиві, але часу буде потрібно багато для остаточної зачіски. Цей вид найбільш нешкідливий для волосся.
  • Бігуді-коклюшки - використовують любительки дуже дрібних кудряшек. Це дерев'яні або пластикові брусочки з гумкою, для густого і неслухняного волосся, яке погано піддаэться укладанню. Звичайне використання цього виду - хімічні завивки або біозавивка.
  • Спіральки - також бувають дерев'яні і пластмасові, дозволяють робити пружні вертикальні локони.

Читайте також: Контраст на волоссі - найпопулярніші техніки фарбування. Модні тенденції

Якими б бігуді ви не вирішили скористатися, важливо, щоб волосся було свіжовимите, а для укладання вони повинні бути вологими, ні в якому разі не мокрими. З волоссям звертайтеся дбайливо, користуйтеся інструкціями правильно і ви завжди будете чудово виглядати.