30.05.2021, 13:00

Модні чоловічі піджаки 2021-2022

Татьяна Землянко | Всі новини автора
мужчины

Сучасні піджаки і жакети стали для чоловіків невід'ємною частиною їхнього гардеробу. Піджак, незалежно чоловічий чи жіночий, вважається одним з найскладніших по виконанню фасонів. Цей предмет гардероба унікальний тим, що його можна надіти у будь-яку погоду і на будь-який захід. Розглянемо докладніше моделі популярних фасонів.

Основними видами моделей є класичні та спортивні, тому в першу чергу слід визначитися зі стилем. Також чоловічі піджаки діляться на моделі для офіційних і ділових зустрічей, урочистих заходів, для теплої і холодної пори року. Що немало важливо, вибираючи собі піджак, обов'язково враховуйте особливості своєї фігури.

Поговоримо докладніше про якість.

Читайте також: Модні сукні на літо 2021 - найсильніші тренди

  • Брендові піджаки - це річ, яка виконана до 80% від всієї роботи вручну, елітна і дуже якісна; виробники, як правило, - відомі модні будинки.
  • Пошиття - крій повинен бути якісним, а сама річ повинна ідеально сісти по фігурі, без будь-яких навіть незначних дефектів.
  • Матеріал - звертайте увагу на склад тканини, вони повинні бути обов'язково антистатичні, на натуральній основі, допускається зовсім невелика добавка синтетики для міцності.
  • Підкладка - шовкова, в тон основного матеріалу, наявність логотипу фірми на внутрішній кишені і комірі.
  • Колір піджака - дизайнери розробили і надали широкий асортимент відтінків на будь-який смак.

Головні тренди піджаків

  • Двобортні - найпопулярніші, особливо підходять в сезоні осінь-зима, є варіанти і для теплої погоди.
  • Клітка і смужка - чудово виглядає з брюками і джинсами, головне - підібрати клітку відповідну саме для вас, те ж саме відноситься і до смужки.
  • Шкіра - накладні кишені, пояс, різновиди коміра, в найближчому сезоні дуже актуальні.
  • Вельвет - був популярним в минулому столітті, але ця тканина не втратила свого шарму, і сьогодні заграла новими модними фасонами чоловічих піджаків і жакетів.

Читайте також: Як поєднувати чоловічий годинник з одягом: 3 правила

Яскраві відтінки піджаків прекрасно доповнять гардероб молодого хлопця. Саме яскраві кольори відмінно гармонують з джинсами, а також зі звичайними відтінками брюк (білий, сірий, чорний, коричневий, бежевий і синій). Практично до будь-якого типу фігури підходить варіант однобортного піджака з однією або двома гудзиками, який прекрасно виглядає з футболкою. Двобортний фасон прикрасить струнку й підтягнуту фігуру, так що будьте уважні у виборі. До піджаків спортивного типу підходить практично будь-яке взуття.

Якщо надіти піджак на будь-якого чоловіка, ретельно підібраний по його фігурі, то він відразу підкреслить в ньому індивідуальність і харизму.