16.07.2021, 14:19

Модні аксесуари для літніх нарядів

Віктор Білий | Всі новини автора
Украшения для летних нарядов

Аксесуари здатні перетворити будь-який образ. Існують вироби, які варто використовувати тільки для літніх, повітряних образів. Останні новинки зі світу біжутерії диктують гуру моди, які віддають перевагу у 2021 році масивним прикрасам. Такі аксесуари видно здалеку. Масивний ланцюг на тонкій шиї виглядає дуже актуально і привабливо. Сережки й браслет можуть бути виконані в такому ж стилі.

Прикраси для літніх нарядів

Знову повернулися в моду аксесуари з різнобарвного бісеру, які можна носити не тільки на пляжі, але і в повсякденному житті. Вони здатні прикрасити навіть монохромний наряд. Такі вироби комбінують зі штучними перлами, що виглядає ефектно і стильно.

Читайте також: Актуальні фасони літніх сарафанів

  • З бісеру роблять прикраси на шию, кільця, браслети, сережки. Вони не мають вікових обмежень. Дані вироби можна зробити самостійно або придбати в будь-якому магазині біжутерії, бо зараз вони на піку популярності.
  • Багатоярусні ланцюжки з різноманітними кулонами здатні вдало підкреслити вечірнє вбрання. Вони можуть бути срібного або золотого відтінку.
  • Моносерьга - ще одна стильна фішка цього літа. Вона повинна бути масивною і помітною. У ній можуть поєднуватися морські мотиви. Багато брендів випускають такі вироби з фірмовим логотипом, що виглядає дуже ефектно. Популярні в цьому році й асиметричні сережки. На одному вусі може бути масивний виріб, а на другому – мініатюрне.
  • Перли популярні в будь-яких видах прикрас. Модні стилісти пропонують Аксесуари з перлинами у вигляді сітки для волосся або сережок.
  • Пояс у вигляді декількох шарів масивного ланцюга теж особливо актуальний. Він прекрасно підкреслює талію і зможе доповнити легке літнє плаття.

Читайте також: Найнеобхідніші аксесуари на літо

За допомогою таких аксесуарів один і той же наряд буде виглядати по-новому. Прикраси відмінно підіймають настрої та допомагають виглядати стильно, сучасно і запам'ятовується.