19.10.2021, 11:14

Модне взуття сезону осінь-зима 2021/22: 5 моделей, які стануть трендами сезону

Віктор Білий | Всі новини автора

Яке взуття буде модним в сезоні осінь-зима 2021/22? Зустрічайте 5 кращих пар, які стануть провідними трендами майбутнього сезону. 

Моделі модного взуття в тренді осінь-зима 2021

Модне взуття в тренді осінь-зима 2021 з ідеальним балансом практичності та ефектності. Дизайнери подбали про те, щоб модне взуття в наступному сезоні була сучасною і максимально зручною. І не виключено, що любителі елегантності будуть в захваті від класичних черевиків.

Читайте також: Чоловічі зимові черевики: як вибрати та з чим носити?

1. Хутряні чоботи

Модні чоботи з хутряною обробкою - один з улюблених трендів дизайнерів сезону осінь-зима 2021/22. Масивні черевики відмінно підійдуть в зимові місяці, коли комфорт і зручність найважливіше. Хутряні чоботи слід носити з елегантною стилізацією, щоб порушити їх спортивний стиль. Хутряні чоботи - відмінна пропозиція для людей, для яких комфорт і недбалий еклектичний стиль є ключовими визначальними факторами.

2. Високі чоботи з рюшами зверху

Високі чоботи будуть безперечним хітом серед модного взуття в тенденціях осені-зими 2021 року. Вони надають взуття недбалий і рок-н-рольний стиль. Чоботи з напуском можуть бути на підборах або на плоскій підошві, як у мушкетерів. Вони стануть відмінним доповненням осінньо-зимових стилізацій з сукнями, пончо і відповідними штанами, що додатково підкреслить оригінальний, негабаритний дизайн цього взуття.

3. Лофери на товстій підошві

Лофери, натхненні чоловічим стилем, - ще одна модна модель взуття сезону осінь-зима 2021 року, яка порадує шанувальників зручних і практичних моделей. У майбутньому сезоні вони відрізняються масивною товстою підошвою. Вони відмінно доповнюють елегантні стилі, наприклад, жіночий костюм і класичні джинси з білою сорочкою, або як доповнення до розкльошених жіночним в'язаним сукням і плісированим спідницям. Також варто звернути увагу на моделі з масивним блоковим каблуком.

Читайте також: Жіночі зимові чоботи, або як залишатися привабливою і при цьому не замерзнути

4. Мода на платформу

Платформа - це міцна ін'єкція модних тенденцій і кілька зайвих сантиметрів зростання. Ідеальна модель взуття для шанувальників ексцентричного стилю в атмосфері 70-х і 80-х.

5. Чоботи до коліна

Любителям класики сподобаються прості чоботи до коліна. Вони мають прямий верх і бувають приглушених кольорів, таких як бежевий, коричневий, чорний або сірий. В тренді сезону осінь-зима 2021/22 топ-моделі - це черевики на плоскій підошві. Ця модель - непідвладний часу вибір, який буде модним протягом багатьох сезонів - незалежно від сезонних тенденцій.