01.11.2021, 11:30

Жіночі мокасини. Як вибрати і з чим носити

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Такий різновид взуття, як мокасини досить давно відомий усім людям. У наші дні мокасини набули особливої ​​актуальності та популярності. Адже це взуття дуже комфортне і міцне, підходить для багатьох випадків у житті, дозволяє створити будь-який образ і стиль - спортивний, класика або романтичний, тому просто необхідне в гардеробі кожного чоловіка чи жінки.

Жіночі мокасини - взуття найуніверсальніше, яке завжди залишається в моді, виготовляється з різних матеріалів, відрізняється цікавим виконанням, зручністю при носінні, можливості поєднання з різним стилем одягу. Інтернет-магазин TOPSHOES пропонує досить широкий асортимент мокасин для жінок - зимові та демісезонні, літні, з хутром, шипами та шнурками, з текстилю, штучної замші нубуку та шкіри. З різноманітності асортименту можна вибрати моделі за прийнятними цінами, які вигідно доповнять гардероб.

Як правильно вибрати жіночі мокасини та з чим їх носити?

Для класичного стилю підійдуть строгі моделі зі шкіри з мінімальним декором, натуральних відтінків, а також білого або бежевого кольору. Суворий костюм вигідно доповнить класична модель мокасинів з пензликами нейтральної кольорової гами.

На кожен день і для відпочинку сучасні жінки обирають мокасини тканинні або із замші, яскравих кольорів, з вишивкою та бахромою. Такі моделі можна взути під джинси, шорти та штани. До джинсів добре підійдуть мокасини із шипами. І бажано врахувати одне правило – мокасини, як і босоніжки носять без шкарпеток чи колгот, а лише на голу ногу. У прохолодні дні можна надіти укорочені шкарпетки неяскравих відтінків, тонкі та однотонні.

Для романтичного побачення підібрати мокасини не складе труднощів. Це можуть бути варіанти взуття зі стразами, бісером, вишивкою та орнаментом. Вони добре підійдуть під легку сукню, спідницю або штани. Аксесуари в етносному стилі добре доповнять ваш романтичний образ.

Спортивні моделі мокасин виготовляють із «дихаючих» матеріалів. Це велюрові, вельветові або замшеві варіанти, можливо на шнурках або липучках, які добре підійдуть до вкорочених штанів, бриджів або шортів. Нагору можна одягнути футболку чи майку. Не варто одягати мокасини зі спортивним костюмом або з одягом, призначеним саме для заняття спортом.

Не заведено носити мокасини у поєднанні з верхнім одягом. Винятком є ​​варіант штанів або джинсів з ветровкой, легкою шкіряною курткою. Доповнити такий образ можна об'ємною сумкою з бахромою, стильними шкіряними намистами або браслетами.