18.07.2021, 13:39

Електрошвабра для прибирання: яку вибрати?

Татьяна Землянко | Всі новини автора
швабра

Технічний прогрес продовжує радувати людство, впроваджуючи в життя техніку, яка нам полегшує життя. Ось і сьогодні ми з вами познайомимося ближче з дуже цікавим інструментом для сухого та вологого прибирання. Це електрошвабра, за допомогою, якої регулярне прибирання в приміщенні буде вам в радість.

Прибирання житлового приміщення - це невід'ємна частина нашого життя. Сухе прибирання зручно робити електровіником - рухомою щіткою на довгій ручці з пилозбірником. А ось для вологого прибирання нам відмінно підійде електрошвабра, розглянемо подробиці.

Читайте також: Робот-пилосос: принцип роботи і корисні функції цього пристрою

Переваги

  • Завдяки високій температурі до 100 градусів швабра зможе видалити максимум мікробів.
  • Якщо у вашій моделі є в комплекті насадка-скребок, то ви можете використовувати швабру для миття вікон. Конусна насадка ідеально вичистить витяжку, батареї, труби. Головне - уважно прочитати інструкцію, і ви залишитеся задоволеними працездатності вашої помічниці.
  • Виробляє очищення поверхні без додаткових миючих засобів.
  • Ідеально підходить для сім'ї з маленькими дітьми: прибирає сильні забруднення, працює тихіше, ніж пилосос.

При виборі інструменту зверніть увагу на довжину шнура (оптимальний варіант - 5 метрів), а також на потужність приладу, з урахуванням габаритів приміщення для прибирання. Там де немає електрики, можна використовувати бездротову модель швабри, на акумуляторах. Вона менше важить, підходить для алергіків, має більш місткий бак для води.

Читайте також: Роботи для вологого і сухого очищення підлоги

Розглянемо пару моделей

У разі, якщо вам потрібно прибирання в багатокімнатній квартирі або приватному секторі, то вам чудово підійде варіант моделі Karcher. Ємність в 400 мл передбачена для чистої води, а 200 мл, відповідно, для брудної, вага пристрою становить 4,6 кг, споживана потужність 460 Вт.

Електрошвабри Xiaomi SWDK Electro Mop D260 - пристрій акумуляторний, ємність бака 230 мл, вага 2,4 кг, щітка має прямокутну форму, з підсвічуванням для темних кутів прибираємої кімнати. Також в асортименті різноманітні насадки. Цей вид швабри може безперервно працювати 50 хвилин і здатний прибрати приміщення площею 30 квадратних метрів. Тому цілком підійде для малогабаритної квартири.

Ознайомившись з цим унікальним пристроєм, ви без труднощів підберете варіант для вашого житла і зможете з легкістю робити вологе прибирання і насолоджуватися чистотою.