24.07.2020, 07:52

У Дніпропетровській області в ДТП постраждали 15 пасажирів маршрутного автобуса

Днепропетровская, ДТП

У Петриківському районі Дніпропетровської області сталося ДТП за участю маршрутного автобуса "Газель Рута". На момент аварії в автобусі перебувало 20 пасажирів, 15 з них доставлені в лікарню.

Попередньо встановлено, що водій не впорався з керуванням. Водій втік з місця ДТП, вживаються заходи для його затримання, повідомляє Час Пік з посиланням на Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

Днепропетровская, ДТП

Аварія сталася 23 липня поблизу села Шульгівка близько 15:30. За інформацією ДСНС, автобус слідував за маршрутом від садового товариства "Авторемонтник" села Шульгівка в місто Кам'янське.

Водій не впорався з керуванням транспортним засобом, в результаті чого автобус виїхав за межі проїжджої частини, злетів у кювет та перекинувся.

У салоні перебувало 20 осіб, які самостійно вибралися до прибуття пожежно-рятувального підрозділу. 15 осіб направлені в Кам'янську міську лікарню швидкої медичної допомоги на обстеження.

Щоб запобігти загорянню автобуса співробітники ДСНС від'єднали клеми акумулятора автомобіля та перекрили вентиль газового балона.

Співробітниками поліції проводяться слідчі дії по встановленню обставин ДТП. Подія зареєстрована, зараз вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Днепропетровская, ДТП

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>