27.07.2020, 15:26

П'яні на двох колесах: у Лисичанську патрульні ловили водіїв напідпитку

Марина Началова | Всі новини автора
мотоцикл

На цих вихідних патрульні поліцейські у Лисичанську виявили трьох водіїв, які їздили нетверезими на скутерах і мотоциклі.

Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Луганської області, передає Час Пік.

Так, у Лисичанську 26 липня водій скутера їхав без мотошолома. Під час спілкування з чоловіком інспектори помітили, що водій нетверезий. Від нього дуже тхнуло спиртним. Патрульні запропонували пройти огляд на стан сп’яніння, на що він погодився проїхати до лікарні. За висновком лікаря — 0,48% проміле. Також з’ясувалось, що чоловік ніколи не отримував водійського посвідчення, за що отримав постанову за ч. 2 ст. 126 КУпАП та протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП.

Ще одним нетверезим на дорозі виявився водій мотоцикла, який, побачивши екіпаж патрульної поліції, різко зупинився та удав, ніби ремонтує свій транспортний засіб. Подія трапилась 26 липня. Патрульні зупинились спитати, чи не потрібна допомога. Під час спілкування з чоловіком інспектори виявили ознаки алкогольного сп’яніння, але проходити будь-який огляд водій відмовився. Виявилось, що громадянин вже втретє протягом року сідає за кермо у нетверезому стані, за що передбачено протокол за ч. 3 ст. 130 КУпАП. За рішенням суду водія вже раніше позбавили права керування транспортними засобами, тому він отримав постанову за ч. 4 ст. 126 КУпАП.

Також 26 липня, близько 16 години, через відсутність мотошолома поліцейські зупинили водія скутера. У чоловіка одразу виявили характерні ознаки алкогольного сп’яніння, тож інспектори запропонували пройти огляд на стан сп’яніння у лікарні. Останній погодився, за результатами огляду — 0,95 проміле, при допустимій нормі — 0,2 проміле. Через те, що водій ніколи не отримував водійського посвідчення, він отримав постанову за ч. 2 ст. 126 КУпАП та протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП.

Також читайте: У Лисичанську планують відремонтувати Пролетарський міст і об'їзну дорогу через содовий завод

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>