09.08.2020, 16:08

Відірвало кінцівки: На Харківщині чоловік загинув від вибуху артилерійського снаряду

Марина Началова | Всі новини автора
вибух

В результаті вибуху, 39-річного жителя села Семенівка Первомайського району в тяжкому стані було доставлено до харківської лікарні з травматичною ампутацією нижніх кінцівок та лівої руки. Від отриманих травм чоловік помер.

Повідомлення про подію надійшло до Первомайського відділу поліції від медиків 08 серпня близько 14:25, повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області, передає Час Пік.

За адресою працювала слідчо-оперативна група та фахівці вибухотехнічного управління обласного главку поліції. Встановлено, що на подвір’ї 39-річний чоловік намагався розібрати артилерійський снаряд часів Другої світової війни, в результаті чого стався вибух. Дружина потерпілого відразу викликала швидку медичну допомогу.

З травматичною ампутаціє ніг та лівої руки його було терміново доставлено до харківської лікарні. Однак медикам не вдалося вятувати чоловіку життя.

Відомості про вказаний факт внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України з приміткою «нещасний випадок». Усі обставини події встановлюються.

Нагадаємо, у Києві біля входу в офіс ОПЗЖ виявлено та знешкоджено саморобний вибуховий пристрій.

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>

Теги новин: