23.08.2020, 12:00

На Харківщині легковик влетів у вантажівку: в ДТП постраждали 7 осіб, серед них 5 дітей

Харьковская, ДТП

У Балаклійському районі Харківської області сталася ДТП за участю легкового автомобіля "Москвич" та вантажівки "TATA". В результаті аварії в лікарню доставлено 7 осіб, п'ятеро з них - діти.

Аварія сталася 22 серпня близько 15:10 на автодорозі "Шевченкове-Балаклія-Первомайськ-Кегичівка" поблизу села Яковенково Балаклійського району. Поліція з'ясовує обставини ДТП, повідомляє Час Пік з посиланням на Відділ комунікації поліції Харківської області.

Харьковская, ДТП

Попередньо встановлено, що водій автомобіля "Москвич" рухався з боку села Волохів Яр Чугуївського району у напрямку міста Балаклія.

При виконанні обгону вантажівки, яка рухалася попереду нього в попутному напрямку, водій легковика не впорався з керуванням та допустив наїзд на вантажний автомобіль "TATA", який в цей час стояв на проїжджій частині з увімкненою аварійною сигналізацією.

В результаті ДТП в лікарню з тілесними ушкодженнями було доставлено 7 пасажирів автомобіля "Москвич": 37-річний чоловік, 34-річна жінка та 5 дітей (5-річна дівчинка та четверо хлопчиків у віці від 9 до 12 років).

Після надання медичної допомоги постраждалі у задовільному стані були відпущені додому.

Харьковская, ДТП Харьковская, ДТП

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк