18.09.2020, 10:04

Смертельна ДТП у Запоріжжі: у BMW згоріли живцем троє студентів-іноземців

Смертельное ДТП в Запорожье

У Запоріжжі сталася смертельна ДТП, в якій загинули студенти-іноземці. У палаючому BMW люди згоріли живцем.

Аварія сталася ввечері 17 вересня на Набережній магістралі в Запоріжжі. Після сильного удару іномарка з людьми загорілася, повідомляє Час Пік з посиланням на місцеві ЗМІ.

За інформацією Telegram-каналу "Це Запоріжжя", під час поїздки на великій швидкості на BMW троє молодих людей спровокували бічне зіткнення з автомобілем Nissan.

"Прямо зараз ДТП на набережній. Попередньо повідомляється про жертви. Три трупи, троє в лікарні. Всі пасажири студенти, іноземці", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що після зіткнення обидві машини виїхали на розділову траву між смугами руху. Nissan вдалося зманеврувати, а BMW врізався в рекламний щит. Від удару машина загорілася.

За попередньою інформацією, загиблі три пасажири BMW були студентами-медиками та іноземцями. За непідтвердженою інформацією, в лікарні перебуває троє постраждалих - водій, пасажирка та, імовірно, пасажир автомобіля Nissan.

Зараз правоохоронці встановлюють деталі події, більш детальна інформація буде опублікована прес-службою поліції та ДСНС після обробки інформації. 

Місцеві ЗМІ опублікували моторошні кадри з місця події.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк