24.09.2020, 12:55

ДТП у Сєвєродонецьку: дорогу "не поділили" Volkswagen та "ВАЗ"

Северодонецк, ДТП

У Сєвєродонецьку сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох легкових автомобілів. Дорогу "не поділили" Volkswagen та "ВАЗ".

За інформацією прес-служби патрульної поліції Луганської області, ДТП сталася вранці 24 вересня на вулиці шосе Будівельників. Аварія сталася через порушення ПДР, повідомляє Час Пік.

Як повідомили патрульні, водій Volkswagen, виїжджаючи з прилеглої території, не надав переваги у русі водію автомобіля "ВАЗ", який рухався головною дорогою.  

В результаті порушення правил дорожнього руху сталося зіткнення легкових автомобілів.

В аварії ні водії, ні пасажири не постраждали. За інформацією інспекторів, обидва водії мали поліси обов'язкового страхування, тому оформити ДТП вирішили по європротоколу.

"Патрульні поліцейські нагадують водіям, що згідно з пунктом 10.2 ПДР, виїжджаючи на дорогу з житлової зони, дворів, місць стоянки, автозаправних станцій та інших прилеглих територій, водій повинен перед проїзною частиною чи тротуаром дати дорогу пішоходам і транспортним засобам, що рухаються по ній, а з’їжджаючи з дороги - велосипедистам і пішоходам, напрямок руху яких він перетинає.

Неухильне дотримання правил вбереже вас від автопригод на дорозі!", - нагадали водіям у Патрульній поліції Луганської області.

Читайте новини регіону:

COVID-19 На Луганщині: зафіксовано 26 нових випадків та 2 смерті

Жителі Донбасу можуть отримати одноразову грошову допомогу: умови отримання виплати

Северодонецк, ДТП Северодонецк, ДТП Северодонецк, ДТП

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк