07.11.2020, 07:57

У Харкові автомобіль влетів у зупинку: у ДТП постраждали 5 людей

Харьков, ДТП

У Харкові поліція з'ясовує обставини дорожньо-транспортної пригоди, в якій постраждали п'ятеро людей. Всі постраждалі доставлені в лікарню з травмами різного ступеня тяжкості.

ДТП сталося в Московському районі Харкова по вулиці Гвардійців Широнінців 6 листопада близько 12:30, повідомляє Час Пік з посиланням на Відділ комунікації поліції Харківської області.

Попередньо встановлено, що сталося зіткнення автомобілів Honda Civic, який рухався по головній дорозі та Suzuki Grand Vitara, який виїжджав з прибудинкової території. 

Від удару автомобіль Honda Civic відкинуло в будівлю зупинки громадського транспорту.

Харьков, ДТП

В результаті ДТП постраждали 28-річний водій і четверо пасажирів автомобіля Honda Civic. 79-річний водій Suzuki Grand Vitara від госпіталізації відмовився.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч.1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання згідно санкції статті передбачає до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Харьков, ДТП Харьков, ДТП Харьков, ДТП Харьков, ДТП Харьков, ДТП

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк