24.11.2020, 07:59

Моторошна ДТП у Харкові: від сильного удару голова пішохода залишилася в салоні Мercedes. Відео 18+

Жуткое ДТП в Харькове

У Слобідському районі Харкова сталася смертельна ДТП. В результаті аварії за участю автомобіля Mercedes-Benz E200 загинув пішохід. Поліція з'ясовує обставини моторошної дорожньо-транспортної пригоди.

Аварія сталася 23 листопада близько 14:50 по проспекту Льва Ландау в Харкові. За кермом "Мерседеса" перебував 25-річний водій, повідомляє Час Пік з посиланням на Відділ комунікації поліції Харківської області.

Жуткое ДТП в Харькове

За попередніми даними, автомобіль Mercedes-Benz E200 на великій швидкості рухався з боку Московського проспекту в напрямку вулиці Олімпійської. Водій не встиг вчасно загальмувати і збив чоловіка, який перебігав проїжджу частину по пішохідному переходу на червоний сигнал світлофора зліва направо по ходу руху іномарки. 

Як повідомили співробітники поліції, пішохід отримав травму черепної коробки і загинув на місці ДТП.

Місцеві ЗМІ наводять моторошні подробиці смертельної аварії. Відео та подробиці ДТП з'явилися в місцевих Telegram-каналах.

За словами очевидців, удар був настільки сильним, що пішоходу відірвало частину голови.

"Автомобіль Mercedes збив пішохода на смерть. Від удару чоловікові відірвало голову, вона пробила лобове скло та залишилася в салоні машини", - розповіли очевидці ДТП.

Увага! Відео не рекомендується до перегляду вразливим людям, вагітним та неповнолітнім.

Жуткое ДТП в Харькове Жуткое ДТП в Харькове Жуткое ДТП в Харькове

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк