25.11.2020, 12:05

Замість школи - в гості: 15-річна втікачка підняла на ноги співробітників Лисичанської поліції

15-летняя беглянка подняла на ноги сотрудников лисичанской полиции

У Луганській області поліцейські розшукали неповнолітню, яка пішла до школи і додому не повернулася. Повідомлення про зникнення дівчини надійшло до чергової частини Лисичанського відділу поліції від її старшої сестри.

Співробітники Лисичанського відділу поліції та ювенальної превенції встановили місцезнаходження 15-річної жительки м. Новодружеськ, яку розшукували рідні. 24 листопада в поліцію звернулася сестра зниклої, повідомляє Час Пік.

Поліцейські провели пошукову роботу, встановили коло знайомих дівчини і перевірили всі можливі місця її перебування. Вдалося з'ясувати, що в школу вона не пішла, а разом зі знайомим поїхала до нього в гості у Запорізьку область.

Зв'язавшись з колегами із Запоріжжя ювенальні поліцейські попросили перевірити можливу адресу перебування зниклої дівчини. "Втікачка" перебувала там.

Поліцейські забрали дівчину з гостей і передали її матері, жертвою злочину вона не стала. На даний момент неповнолітня з матір'ю прямує додому, де поліцейські проведуть з нею роз'яснювальну бесіду.

Читайте новини міста та регіону:

Тарифи на воду в 2021 році: "Лисичанськводоканал" запрошує жителів міста на відкрите обговорення

У Лисичанську з'явиться 8 нових вулиць: жителям міста запропонували придумати назви

Після тривалої перерви відновлює курсування поїзд "Хмельницький-Лисичанськ": розклад

15-летняя беглянка подняла на ноги сотрудников лисичанской полиции

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк