11.01.2021, 17:15

Поліція розшукує чоловіка, який виїхав з Донетчини на Луганщину та зник без вісти

Марина Началова | Всі новини автора
розшук

Поліція звертається по допомогу у розшуку чоловіка, який ще півроку тому на своєму автомобілі виїхав з м. Дружківка Донецької області на Луганщину та зник.

Поліцією розшукується безвісно зниклий Герасименко Станіслав Олександрович 25.07.1981 року народження, повідомив відділ комунікації поліції Луганської області, передає Час Пік.

13.07.2020 близько 18 год. 40 хв. Герасименко Станіслав Олександрович, 25.07.1981 року народження виїхав з місця мешкання своїх батьків, які проживають за адресою: Донецька область, м. Дружківка вул. Сагайдачного на власному автомобілі Subaru Forester, державний номерний знак АН3232ІН чорного кольору, в напрямку смт Біловодськ Луганської області та до теперішнього часу не повернувся.

За результатами проведених оперативно-розшукових заходів та слідчих (розшукових) дій місцезнаходження Герасименка С. О. на теперішній час не встановлено.

Був одягнений: в сіру футболку з білим малюнком на грудях, сині джинсові бриджі.

Прикмети: зріст 188 см, спортивної статури, темно-русяве коротке волосся, очі сірого кольору, має татуювання на 4-х пальцях правої руки у вигляді китайських ієрогліфів та шрами на лівій руці і над бровою.

Поліція просить всіх, хто має будь-яку інформацію про місцезнаходження чоловіка, одразу повідомити за номером 102.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк