27.01.2021, 11:46

На Луганщині водій збив пішохода і зник з місця ДТП

Ольга Романец | Всі новини автора
ДТП

На Луганщині поліцейські встановили машину і водія, який збив пішохода і зник з місця ДТП. Ним виявився 34-річний житель Кремінського району. Постраждалу жінку з тілесними ушкодженнями госпіталізували до Кремінської лікарні.

Про це повідомляє прес-служба поліції Луганської області, передає Час Пік.

26 січня, о 17.02 до чергової частини поліції в м. Кремінна надійшло повідомлення про те, що на перехресті вулиць Титова та Кооперативна в районі Кремінського районного суду сталася ДТП, внаслідок якої постраждала жінка.

"Негайно на місце події виїхали співробітники слідчо-оперативної групи і групи реагування патрульної поліції м. Кремінна, які опитавши свідків ДТП і переглянувши відеозапис з камер відео спостереження встановили, що водій, керуючи автомобілем "ВMV 320" з номерами іноземної реєстрації скоїв наїзд на жінку, яка переходила дорогу по пішохідному переходу, і зник з місця ДТП", - повідомили у відомстві.

Як повідомляється, 65-річна жінка з тілесними ушкодженнями була госпіталізована в Кремінську лікарню.

В ході розслідування була встановлена особа водія і місце знаходження автомобіля. Винуватцем ДТП виявився 34-річний житель Кремінського району.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами" в рамках якого проводяться першочергові слідчі дії.

ДТП ДТП

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк