11.03.2021, 11:57

Поки рідні та поліція "стояли на вухах", вона гостювала у знайомого: На Луганщині знайшли 15-річну "втікачку"

На Луганщине нашли 15-летнюю "беглянку"

У Луганській області співробітники поліції встановили місцезнаходження неповнолітньої дівчини, яка 9 березня зникла по дорозі додому. Поки "втікачку" шукали рідні та поліція, вона гостювала у знайомого.

На щастя, дівчина жива та здорова, жертвою злочину вона не стала. Зараз з нею працюють поліцейські психологи та співробітники ювенальної поліції, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу поліції.

Повідомлення про зникнення неповнолітньої Дар'ї Могиліної до поліції надійшло 10 березня о 15:40 від 48-річного жителя с. Заайдарівка. Він повідомив, що 9 березня відправив свою 15-річну доньку, яка у нього гостювала, автобусом до м. Старобільськ, де вона мала пересісти на інший автобус до смт Новоайдар. Однак дочка до матері не приїхала і не виходить на зв'язок. 

На пошуки неповнолітньої негайно були підняті оперативники Управління карного розшуку, кіберполіцейські, співробітники поліції Старобільська, Новопскова та Новоайдара.

В результаті пошукових заходів дівчинка була знайдена. Вона перебувала у свого знайомого однолітка в с. Дуванка Сватівського району. Тепер неповнолітню та її батьків чекає спілкування з поліцією. 

На Луганщине нашли 15-летнюю "беглянку" На Луганщине нашли 15-летнюю "беглянку"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк