08.05.2021, 13:59

У Донецькій області два собаки породи кане-корсо загризли чоловіка

Иллюстративное фото / Открытый источник

У місті Мирноград Донецької області два собаки породи кане-корсо напали на чоловіків, що проходили по вулиці. Один з постраждалих чоловіків від отриманих травм помер на місці.

Попередньо встановлено, що 34-річний чоловік загинув від травм, які йому заподіяли два собаки. Ще один чоловік постраждав. Поліція почала досудове розслідування, повідомляє Час Пік з посиланням на Покровське районне управління поліції Донецької області.

Повідомлення від місцевого жителя про напад собак на нього та його родича надійшло у поліцію Мирнограда 7 травня близько 3:00. 37-річний чоловіка травмовано, а 34-річний потерпілий помер на місці.

Правоохоронці встановили, що собаки породи кане-корсо належать 54-річному місцевому жителю. Власник пояснив, що собак використовує для охорони будинку, на ніч їх залишають у дворі домоволодіння не прив'язаними.

Вільного виходу за межі двору тварини не мають, оскільки він огороджений високим парканом. Як собаки опинилися на вулиці, господар пояснити не зміг.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією за ч. 1 ст. 119 "вбивство з необережності" Кримінального кодексу України.

Зараз собаки знаходяться у вольєрі за місцем їх утримання під наглядом ветеринара.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк