11.05.2021, 12:39

На Луганщині поліцейські встановлюють обставини ДТП з постраждалим

Ольга Романец | Всі новини автора
ДТП

На Луганщині 10 травня сталася ДТП з постраждалим. Водій, який скоїв ДТП, зник з місця події. Рівень алкоголю в крові водія становив 2,15 проміле.

Про це повідомляє прес-служба поліції Луганської області, передає Час Пік.

Вчора, 10 травня, до поліції надійшло повідомлення від фельдшера швидкої медичної допомоги про госпіталізацію 38-річного жителя смт Тошківка з тілесними ушкодженнями, які він отримав внаслідок ДТП.

Слідчо-оперативна група встановила, що 36-річний місцевий житель, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, керуючи автомобілем "Geely", рухався в напрямку кварталу Цупрiка смт Тошківка.

"Водій транспортного засобу не вибрав безпечну швидкість руху і не врахував дорожню обстановку, виїхав за межі дорожнього полотна і допустив перекидання транспортного засобу, в результаті чого пасажир отримав тілесні ушкодження", - йдеться в повідомленні.

Після події водій покинув місце ДТП і переховувався вдома, де його розшукали правоохоронці.

Рівень алкоголю в крові водія становив 2,15 проміле. Відомості внесено до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

Читайте також: На дорозі "Новоайдар-Сєвєродонецьк" сталася ДТП: є потерпілий

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк