25.07.2021, 15:25

На Полтавщині в моторошному ДТП загинули 4 особи

Марина Началова | Всі новини автора
дтп

До поліції Полтавщини 25 липня, близько 4-ої години, надійшла інформація від громадян, що на автодорозі Пирятин-Суми, Лубенського району сталася ДТП, в якій загинули чотири людини. За фактом автоаварії відкрите кримінальне провадження та тривають слідчі дії.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Полтавщини, передає Час Пік.

Отримавши інформацію про ДТП, на місце події одразу прибули працівники слідчо-оперативної групи поліції Пирятина. Попередньо встановлено, що на ділянці автодороги Пирятин-Суми, неподалік с.Вишневе Пирятинської тергромади, зіткнулися легковий автомобіль Сузукі, під керуванням місцевого 40-річного водія, та вантажівка МАЗ, під керуванням 65-річного водія з Житомирщини. Унаслідок зіткнення водій легкового автомобіля та троє пасажирів загинули на місці. Серед загиблих пасажирів двоє жінок 1991 року народження та чоловік, 1996 року народження. Усі загиблі – мешканці села Дейманівка, Лубенського району.

Наразі слідчі обласного управління поліції Полтавщини, під процесуальним керівництвом прокуратури, встановлюють обставини та причини автотрагедії. За даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження тривають слідчі дії.

Нагадаємо, у Кривому Розі сталася пожежа в будинку для літніх людей: евакуювали 22 людини.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: