02.08.2021, 20:33

У Києві зник під час пробіжки глава Білоруського дому в Україні

Марина Началова | Всі новини автора
Виталий Шишов

У Києві вийшов на пробіжку і пропав глава громадської організації "Білоруський дім в Україні" Віталій Шишов.

Про це повідомляється в Телеграм-каналі організації, передає Час Пік.

"Сьогодні вранці глава Білоруського дому в Україні Віталій Шишов вийшов, імовірно, на щоденну пробіжку (вдома не виявлено його спортивних речей) і не повернувся. З його номера було зроблено кілька так званих "глухарів"(дзвінки, які відразу скидаються - ред.), однак зараз зв'язатися з ним неможливо", - йдеться в повідомленні.

В організації зазначили, що в районі, де Віталій зазвичай здійснював пробіжки, ніяких його слідів не було виявлено.

Пошуками Шишова зайнялася столична поліція. Як зазначили у відділі комунікації главку, до пошуку залучені слідчі, кінологи та оперативні співробітники.

"Сьогодні в поліцію Києва звернулася місцева жителька і повідомила, що її співмешканець не виходить на зв'язок. На пошуки чоловіка оперативний черговий зорієнтував всі чергові наряди столичної поліції.
Попередньо поліцейські встановили, що громадянин іноземної держави, 1995 року народження, вранці вийшов на пробіжку і не повернувся. Коли чоловік перестав виходити на зв'язок, його співмешканка звернулася на 102.
Подія належним чином зареєстрована в Святошинському управлінні поліції. В даний час пошуки тривають", - повідомили в поліції Києва.

Організація "Білоруський дім в Україні" займається допомогою білорусам, які були змушені виїхати з країни через переслідування з боку режиму Олександра Лукашенка.

Раніше повідомлялося, що легкоатлетка з Білорусі Христина Тімановська попросила політичного притулку в Польщі.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк