22.09.2021, 10:15

Смертельна ДТП у Сєвєродонецьку: водій BMW загинув, пасажир - у реанімації

Северодонецк, ДТП

У Сєвєродонецьку поліцейські встановлюють обставини смертельної ДТП, яка сталася в ніч на 22 вересня. В результаті аварії водій іномарки загинув, постраждалий пасажир знаходиться у реанімації.

Повідомлення диспетчера швидкої медичної допомоги про ДТП з постраждалими в районі автовокзалу в м. Сєвєродонецьку надійшло до поліції вночі, близько 2:35, повідомляє Час Пік з посиланням на відділ комунікації поліції Луганської області.

На місці події співробітники слідчо-оперативної групи встановили, що автомобіль BMW, рухаючись по шосе Будівельників від пр. Космонавтів в напрямку пр. Хіміків, виїхав за межі проїжджої частини, зіткнувся з бетонною плитою та кілька разів перекинувся.

В результаті ДТП 31-річний водій BMW загинув на місці, 33-річного пасажира госпіталізовано до реанімаційного відділення. 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного сп'яніння або під впливом наркотичних чи психотропних речовин).

Северодонецк, ДТП Северодонецк, ДТП Северодонецк, ДТП Северодонецк, ДТП

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк