30.11.2021, 16:13

У Лисичанську, Попасній та Борівському сталися ДТП з постраждалими

Марина Началова | Всі новини автора

За минулу добу у Сєвєродонецькому районі сталося три дорожні аварії з постраждалими.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Луганської області, передає Час Пік.

Вчора, 29 листопада, близько 17.40 на в’їзді до смт Борівське, 26-річна кермувальниця «ЗАЗ Таврія» допустила наїзд на 61-річного пішохода, який переходив дорогу у невстановленому місці. Водійка та пішохід отримали тілесні ушкодження.

В м. Попасна 37-річний водій, рухаючись на автомобілі «ВАЗ 21074» по вул. Миру, скоїв зіткнення з 58-річним велосипедистом, що рухався у попутному напрямку. В результаті ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до медзакладу.

У м. Лисичанську 84-річному керманичу «ІЖ 2125» (Москвич) стало зле, в результаті чого він виїхав на зустрічну смугу та скоїв зіткнення з автомобілем «Chevrolet». Пенсіонера госпіталізовано до лікарні, водій іншого транспортного засобу тілесних ушкоджень не отримав.

Відомості щодо кожного з фактів внесено до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Транспортні засоби вилучені для проведення експертиз.

Читайте ще:

Потяг Лисичанськ-Ужгород протаранив автомобіль

У Лисичанську поліція розшукала водія, що насмерть збив жінку та втік

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк