05.12.2021, 12:49

Під Харковом у багатоповерхівці з 8 поверху впала кабіна ліфта з людьми

Иллюстративное фото / Открытый источник

У селищі міського типу Пісочин Харківського району в житловому багатоповерховому будинку впала кабіна ліфта з людьми. Під час інциденту в кабіні перебувало четверо людей, у тому числі 3-річна дитина. Поліція відкрила кримінальне провадження.

Інцидент стався 4 грудня близько 22:45 у будинку по в'їзду Набережному. В результаті події постраждалих немає. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області, передає Час Пік.

Встановлено, що чотири людини, в тому числі 3-річна дитина, зайшли до ліфта на 8 поверсі. Під час руху ліфт почав спускатися з великою швидкістю й зупинився нижче першого поверху.

Відзначається, що сім'я самостійно вибралася з кабіни приблизно через 15 хвилин. Тілесних ушкоджень ніхто з них не отримав.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 275 (порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель та споруд) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає до 3 років обмеження волі, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 2 років або без такого. 

Досудове розслідування триває.

Офіційна влада смт Пісочин інцидент поки не коментує.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: