29.12.2021, 07:49

Вибух у палаті реанімації на Прикарпатті: є загиблі та постраждалі

Взрыв в больнице / Фото: "Сегодня", автор — Наталья Фармус

У місті Косів Івано-Франківської області в центральній районній лікарні прогримів вибух у палаті реанімації. Після вибуху почалася пожежа. Через вибух кисневого балона в палаті реанімації загинули люди.

За інформацією ДСНС, 28 грудня о 21:22 у м. Косів у чотириповерховій будівлі міської лікарні на першому поверсі в палаті реанімаційного відділення виникла пожежа, повідомляє Час Пік.

Пожежу на площі 55 м2 було локалізовано о 21:42 та повністю ліквідовано - о 22:00. 

В результаті пожежі в палаті все згоріло дотла. З сусідньої палати евакуювали трьох пацієнтів.

За інформацією рятувальників, на місці пожежі виявлено 2 загиблих хворих.

Пізніше голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Світлана Оніщук уточнила, що загинуло 4 людини, ще троє - постраждало.

"Троє людей загинуло в результаті пожежі,  ще одна за попередньою інформацією померла від коронавірусу. Троє постраждалих направлені до Івано-Франківської обласної клінічної лікарні. Їм надається весь спектр допомоги. Всі екстрені служби працюють в посиленому режимі", - сказала Оніщук.

Як повідомили у Міністерстві охорони здоров'я, обставини події з'ясовуються.

"Наразі, обставини події з'ясовуються та уточнюються. На місці працюють рятувальники, 8 бригад екстренної медичної допомоги та представники регіонального департаменту охорони здоров'я", - повідомляє прес-служба МОЗ.

Взрыв в больнице / Фото: "Сегодня", автор — Наталья Фармус Взрыв в больнице / Фото: "Сегодня", автор — Наталья Фармус Взрыв в больнице / Фото: "Сегодня", автор — Наталья Фармус

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк