13.01.2022, 12:51

На Луганщині підняли по тривозі співробітників спецслужб та силовиків: є інформація про мінування ТЦ

Северодонецк

У різних містах України вже кілька днів поспіль правоохоронці перевіряють анонімні повідомлення про мінування різних об'єктів. Сьогодні, 13 січня, до поліції надійшла анонімна інформація про мінування торгових центрів у Луганській області.

13 січня о 09: 40 до поліції надійшла анонімна інформація про мінування торгових центрів. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Луганської області, передає Час Пік.

Відзначається, що ситуація знаходиться під контролем правоохоронних органів. Розгорнуто роботу ситуаційного центру, який очолює вр.в.о. начальника ГУНП Віталій Тарасов.

Особовий склад ГУНП, територіальні підрозділи були піднято по тривозі, мобільні екіпажі, вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативні групи та бійці спецпідрозділів разом зі співробітниками ДСНС, СБУ та інших силових відомств відпрацьовують всі об'єкти.

"Поліція звертається до громадян з вибаченням у зв'язку з доставленням тимчасових незручностей під час відпрацювання торгівельних та інших закладів інфраструктури", - додали у поліції.

Вибухівку шукають, зокрема, в торгових центрах "Jazz" та "ЦУМ" у Сєвєродонецьку.

Луганская

Луганская Луганская

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк