15.01.2022, 13:00

На Луганщині лихач на "Таврії" зачепив "Хонду" та зник з місця ДТП

На Луганщине лихач на "Таврии" зацепил "Хонду" и скрылся с места ДТП

На Луганщині співробітники патрульної поліції розшукали водія автомобіля "ЗАЗ-1102", який скоїв ДТП та покинув місце події.

У місті Рубіжне 14 січня близько 8 години ранку патрульні отримали виклик про ДТП на вулиці Східній, повідомляє Час Пік.

Прибувши на місце події інспектори виявили пошкоджений автомобіль Honda Jazz та свідка ДТП. 

Встановлено, що автомобіль Honda, за кермом якого перебувала 38-річна жінка, рухався по вулиці Східній через залізничний переїзд. Позаду їхав червоний "ЗАЗ-1102", водій якого несподівано почав обганяти "Хонду". Через те, що водій "Таврії" не дотримувався безпечного інтервалу, він зачепив автомобіль Honda Jazz.

Після інциденту "ЗАЗ-1102", не зменшуючи швидкості, поїхав з місця ДТП.

Водій автомобіля, який рухався позаду "Таврії", зафіксував момент ДТП на відеореєстратор та надав запис патрульним.

Проаналізувавши відеозапис патрульні встановили марку, модель, колір і частково номерний знак автомобіля, який покинув місце події.

За базами даних МВС інспектори сектору розшуку та обробки матеріалів ДТП встановили місце реєстрації транспортного засобу та водія автомобіля "ЗАЗ-1102".

24-річний водій "Таврії" зізнався в причетності до ДТП і пояснив, що покинув місце події, щоб уникнути відповідальності.

Відносно чоловіка патрульні склали два протоколи: за ст. 124 (порушення ПДР, що спричинило ДТП) та ст. 122-4 (залишення місця скоєння ДТП) КУпАП.

На Луганщине лихач на "Таврии" зацепил "Хонду" и скрылся с места ДТП На Луганщине лихач на "Таврии" зацепил "Хонду" и скрылся с места ДТП

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк