20.01.2022, 12:57

Біля Сєвєродонецька на озері біля ополонки знайшли речі дитини: працювали водолази

Луганская, полиция

У Луганській області правоохоронці розшукували власника речей, які було знайдено біля ополонки на озері Кривеньке. Було встановлено, що ймовірно речі можуть належати підлітку 11-14 років.

Увечері 19 січня до поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про виявлення біля озера Кривеньке одягу. На місце події негайно прибули правоохоронці, повідомляє Час Пік з посиланням на відділ комунікації поліції Луганської області.

Інформація про розшук власника речей ввечері була направлена в адміністрацію всіх навчальних закладів. Інспектори-ювенали спільно зі співробітниками превенції вранці 20 січня перевіряли всі навчальні заклади щоб встановити, чи всі діти присутні на заняттях.

Правоохоронцями були опитані працівники баз відпочинку, що знаходяться поруч з озером. Вранці 20 січня на місці події водойму перевіряли водолази.

Поліція звернулася за допомогою до громадян з проханням впізнати речі. 

Пізніше стало відомо, що поліцейські знайшли власника речей, які були знайдені на озері біля ополонки. Інспектори-ювенали спільно зі співробітниками превенції під час перевірок навчальних закладів встановили хлопчика, речі якого було знайдено біля ополонки на озері Кривеньке.

На щастя дитина жива і здорова. Зараз поліцейські спілкуються з дитиною та її батьками.

Луганская, полиция Луганская, полиция Луганская, полиция

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк