28.01.2022, 15:52

Відомий український боксер був знайдений повішеним

владимир вирчис

Відомого українського боксера Володимира Вірчіса знайшли повішеним у Дніпровському районі Києва. Спортсмену було всього 48 років. 

Про загибель Вірчіса повідомила прес-служба поліції Києва, передає Час Пік. 

Минулої ночі до поліції надійшло повідомлення про те, що перехожий біля будинку на вулиці Раїси Окіпної виявив повішеного чоловіка. На місці правоохоронці виявили тіло чоловіка без ознак життя з петлею на шиї.

Вже вранці до поліції звернулася дружина Вірчіса, яка заявила, що він вночі пішов з дому і не повернувся.

"Жінка описала зовнішність зниклого, і правоохоронці запросили її на впізнання загиблого, якого виявили вночі. В результаті було встановлено, що загиблим виявився український боксер Володимир Вірчіс", - йдеться в повідомленні.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство з відміткою "самогубство"). Триває слідство. 

Про смерть Вірчіса також повідомили у Федерації боксу України. 

"Зі скорботою повідомляємо, що пішов з життя відомий український боксер Володимир Вірчис. Світла пам'ять. Вірчісу було 48 років. Боксер був інтерконтинентальним чемпіоном за версією IBF (2003 - 2004), інтерконтинентальним чемпіоном за версією WBO (2005-2006). На професійному рингу Володимир Вірчіс провів 28 боїв і здобув 26 перемог (21 нокаутом). В його активі також дві поразки", - зазначають у Федерації.

Відомо, що дебютував спортсмен в 1999 році, виступав у суперважкій вазі. Останній бій Вірчіс провів у 2009 році. Тоді він переміг латиша Едгарса Калнарса в поєдинку за звання чемпіона Європи.

Читайте також: Шевченко може очолити збірну Польщі з футболу, але є умова

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: