26.02.2022, 11:39

У Києві російська ракета влучила у 24-поверховий житловий будинок: рятувальники евакуюють людей

Киев, война

Під час повітряної атаки на Київ російська ракета потрапила у багатоповерхівку в Солом'янському районі столиці. Зруйновано п'ять поверхів 24-поверхового житлового будинку. Інформація щодо жертв та постраждалих уточнюється.

У Києві в будинку на проспекті Лобановського, 6а, в який вранці 26 лютого потрапила російська ракета, існує загроза руйнування декількох поверхів, проводиться евакуація людей, повідомляє Час Пік з посиланням на ДСНС.

Удар припав на висоті 18-21 поверхів. Сталося руйнування будинку з 17 по 21 поверх. Фахівці встановили загрозу обвалення будівлі та почали евакуацію людей.

На місце події було направлено найближчі пожежно-рятувальні підрозділи. Пожежники здійснювали гасіння окремих осередків загоряння.

"Перевірено 21,22,23 та 24 постраждалих немає. Рятувальниками проводиться евакуація всього будинку, ускладнений вихід з квартир...

Є загроза руйнування конструкцій. Проводиться пошук постраждалих. Пожежу ліквідовано о 09:05. Крім того, особовий склад через загрозу свого життя від ворога, періодично перечікує в укритті. Інформація про жертви і постраждалих уточнюється", - повідомили в ДСНС.

Мер столиці Віталій Кличко оприлюднив відео з камери спостереження, що зафіксувала момент попадання снаряда в будівлю.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк