27.03.2022, 16:29

"Я б тут вже не сидів": мер Івано-Франківська попав під обстріл поблизу Чернігова

Ольга Ранська | Всі новини автора
Руслан Марцинкив

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцинків із групою волонтерів потрапили під обстріл окупаційних військ поблизу Чернігова, куди прямували з гуманітарною місією. Внаслідок обстрілу кілька людей було поранено.

Про це повідомляє Час Пік з посиланням на відеозвернення Р. Марцинківа на його сторінці в Facebook.

Як розповів голова Івано-Франківська, в оточений Чернігів було організовано доставку засобів зв'язку та іншу гумдопомогу, проте до місця призначення група так і не доїхала, потрапивши під ворожий обстріл.

"З гуманітарною місією вдалося з'їздити на Чернігівщину. На жаль, доїхати до самої Чернігів не вдалося – потрапили під обстріл ворога. Слава Богу всі живі, але поранені. Незважаючи на небезпеку, ми доставили ту допомогу, яка потрібна була місту.

26 березня для нас - новий день народження. У мене хлопці, з якими ми доставили допомогу для чернігівців. Якби не вони, не їхній професіоналізм, то ваш покірний слуга тут би вже не сидів. Дякуємо також ніжському міському голові, який допоміг нам з евакуацією, тому що наш автобус вийшов з ладу, через постріли він майже як решето", - повідомив Марцінків.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк