01.08.2022, 18:40

Окупанти вже визнають, що українська армія - найсильніша у світі: перехоплення СБУ

Марина Началова | Всі новини автора

Наші воїни «кладуть» ворога «цілими батальйонами» і роблять це на «раз-два». Тож ворог деморалізований і здатен наступати тільки ціною шалених втрат.

Про це свідчить нова телефонна розмова російських загарбників, яку перехопила СБУ, передає Час Пік.

«Украинская армия – это самая сильная армия во всем мире… Они даже россиян не боятся, с*ка, никого…. Это так и есть, реально…» – розповідає матері мобілізований у лави рашистів житель тимчасово окупованого Донецька.

На заперечення жінки, яка надивилася пропаганди, просто запитує: «Ты потери вообще видела какие?.. Вам правду не говорят… вам сказки рассказывают».

Мовляв, росіяни, якщо і просуваються, то за рахунок величезних втрат: «А даже если продвигается наша (армія – прим.), это очень с большими потерями. Очень большими, очень-очень-очень! Ху*рят на раз-два, я тебе говорю. У нас полк там въе*али. Батальоны ложатся...»

"Так, українські захисники добре знають свою роботу і методично змітають з нашої землі «другу армію в світі». Для тих росіян, хто не хоче повернутися додому в мішку, СБУ нагадує про гарячу телефонну лінію 2402. Подзвонивши на неї, можна здатися в полон і зберегти своє життя", - заявили у Службі безпеки.

Дивіться ще: "Це шедевр!": Міноборони РФ зганьбилося, публікуючи кадри "знищення" 2 HIMARS в Україні

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк