05.02.2023, 09:17

"От так захищають наші будинки": в окупованій Олександрівці внаслідок "розборок" між військовими РФ згорів будинок

Віктор Білий | Всі новини автора

Після перестрілки, причиною якої стали розбирання між російськими військовими, в окупованому селищі Олександрівка Донецької області згорів будинок.

Про це повідомляє місцева мешканка у мережі, передає Час Пік.

"От так захищають наші будинки. У результаті розбирань між собою будинок просто розстріляли з автоматів, закидали гранатами та вогами! Це резонансний випадок, причому вже не перший у нашому селищі", - написала жінка у місцевому чаті.

Жінка фотографії опублікувала будинки, зняті пів року тому. На хвіртці написано великими літерами: "Тут живуть люди".

Інша жінка з Олександрівки виклала фотографії зруйнованого будинку.

"От таке після себе залишають наші захисники... Ганьба такою. Люди виїхали... За домом доглядаю... Довелося зі скандалом видворити, слів немає! І таке в кожному будинку. Тричі зламували, напевно, в надії щось знайти. Меблі зіпсували, є злодійство. смішних речей, двері зіпсували, жерсть коротша", - пише місцева мешканка.

На пораду адміністратора чату писати звернення до військової прокуратури жінка відповідає: "Та як ви не розумієте, люди бояться гранати у двір. Я викликала поліцію, приїхали, дякую. Написала заяву, а мої рідні сказали, що не треба, спалять будинок. стіни залишаться. Так, ось так, винесли все, що змогли. Розгромили, то хай хоч стіни залишаться".

Читайте також: "Дике поле": навіщо російські окупанти хочуть захопити Донецьку та Луганську області

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк