19.07.2024, 09:34

На Київщині жінка влаштувала самопідпал перед будівлею суду: що відомо

Фото: Скриншот с видео

Поліцейські Київщини встановлюють обставини спроби самогубства на Білоцерківщині. Жінка здійснила самопідпал перед будівлею суду.

18 липня, близько 16:00, працівники судової охорони помітили біля приміщення суду громадянку, яка обливала себе займистою речовиною. Охоронці намагалися зупинити її, але жінка підпалила себе. Про це повідомила пресслужба обласної поліції, передає Час Пік.

"Один із працівників вогнегасником одразу почав гасити полум’я. На місце події одразу ж викликали швидку медичну допомогу.

По приїзду медиків жінка була у свідомості, але отримала близько 70% опіків тіла. Її терміново доставили до лікарні.

За попередньою інформацією, жінка з чоловіком вирішували питання у судовому порядку щодо прав на дитину", - повідомили у поліції.

Слідчі розпочали досудове розслідування за фактом доведення до самогубства (ч. 1 ст. 120 Кримінального кодексу України).

Telegram-канали повідомляють, що інцидент стався у селищі Рокитне у Білоцерківському районі Київської області. Telegram-канал "Київ ІНФО", посилаючись на своїх підписників, пише, що жінка підпалила себе нібито через те, що її чоловікові відмовили у відстрочці від мобілізації. Офіційне повідомлення поліції спростовує це припущення.

Telegram-канал "Київ ІНФО"

Із повідомлень у соцмережах стало відомо, що жінка серйозно постраждала. Вона – мати трьох дітей.

новости соцсетей

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк