10.09.2020, 08:52

"Я завжди буду це робити": Зеленський пояснив, чому так часто їздить по регіонах

зеленский местные

За останні тижні президент України Володимир Зеленський об'їздив 11 регіонів України. Він розповів, для чого здійснюються такі поїздки.

Зеленський заявив про "особливість" його команди, яка не має наміру ховатися в межах Києва, передає Час Пік з посиланням на прес-центр ОПУ.

Зеленський зазначив, що поїздки по регіонах дуже важливі для того, щоб розуміти поточну ситуацію в країні. Крім того, таким чином намагається "побачити і почути", щоб надати допомогу.

"Все це - надважливо для розуміння реальної ситуації в Україні. Для того, щоб побачити, для того, щоб почути, для того, щоб перш за все допомогти, і якщо це потрібно - то прискорити деякі процеси в нашій країні", - заявив Зеленський.

Він підкреслив, що не дивлячись на те, що хтось вважає безпосередню допомогу громадянам не входить в обов'язки президента, він все одно буде допомагати.

"І коли хтось каже, що це не президентські повноваження, я буду відвертий: якщо я можу зробити так, щоб у громадян, у наших людей з'явилася дорога, лікарня, школа, садок або стадіон - я завжди буду це робити", - запевнив глава держави.

Читайте також: Настрої перед місцевими виборами: що показало опитування українців

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк