10.10.2020, 08:57

"Ідіть в жо*у!": У розпал передвиборчої гонки в Україні зняли жорстку пародію на кандидатів у мери

В разгар предвыборной гонки в Украине сняли жесткую пародию на кандидатов в мэры

В Україні в самому розпалі передвиборча кампанія. Поки кандидати обіцяють людям "манну небесну" та ведуть битву за електоральні уподобання українців, в мережі показали, якими бачать виборці тих, хто рветься до влади...

Передвиборча кампанія в Україні в самому розпалі. Кандидати активно спілкуються з людьми, завалюють поштові скриньки агітаційними листівками, обіцяють людям вирішити всі нагальні питання та усунути наболілі проблеми, повідомляє Час Пік.

У мережі з'явилася жорстка пародія на запеклу битву кандидатів за "тепле містечко" - інтерв'ю з вигаданим персонажем, кандидатом у мери міста Суми Анатолієм Почечуном.

Ініціатором створення жартівливого ролика став український комік Фелікс Редька. Створення пародії стало відповіддю на засилля політичної реклами та замовні сюжети в інформпросторі в розпал передвиборної кампанії.

У ролику саркастично показали справжні наміри та амбіції більшості політиків. "Кандидат" не стежить за лексикою та відверто розповідає про свій досвід і плани на політичне майбутнє.

"На посаду йду, щоб пі*дити гроші з бюджету, трошки конкурентів по бізнесу кошмарити. На інтереси сумчан та на самих сумчан - якось по х**"", - відверто зізнається "кандидат".

Користувачі мережі з гумором сприйняли пародійний ролик. Багато хто погодився з автором відео, вважаючи, що сюжет дуже реалістичний.

Довідка: Фелікс Редька - український стендап-комік. Народився 20.01.1998 р. в родині військового та бібліотекаря. Рідне місто - Суми. Керівник проекту"Стендап-вечір".

Увага! На відео присутня ненормативна лексика!

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк