28.10.2020, 15:35

Сергій Притула прокоментував свій програш у боротьбі за крісло мера Києва

притула

Колишній шоумен, а нині політик Сергій Притула, який за результатами голосування на місцевих виборах не став мером Києва, розповів про нюанси заходу та подальші плани.

У Facebook Притула написав, що вибори закінчилися не з тим результатом, на який він розраховував, передає Час Пік.

Кандидат у мери Києва від партії "Голос" подякував тим, хто за нього голосував і підтримував на виборах, а також своїй команді.

Він зазначив, що опоненти розгорнули проти нього агресивну піар-компанію, однак незважаючи на це, фракція змогла отримати місця в Київраді.

Притула повідомив, що йому не вистачало каналів зв'язку, тому він дуже багато часу приділив особистому спілкуванню.

При цьому, він вважає, що в столиці на сьомому році війни активно підтримують проросійські політичні сили, з чим і планує надалі боротися.

"Вкрай сумно констатувати той факт, що на сьомому році війни в столиці воюючої країни, можливий такий високий результат представника відверто проросійської політсили. Це холодний душ для нашого суспільства. І причина задуматися над подальшими кроками, про спільну боротьбу за викорінення таких колабораціоністів з політичної карти України", - написав Притула.

Крім того, в його плани входить просвітницька робота, особливо серед молоді.

Окремо Притула привітав Віталія Кличка, який за результатами голосування з величезним відривом відвоював крісло мера, і побажав швидкої перемоги над COVID-19 та взаєморозуміння з жителями столиці.

Читайте також: COVID-19 у Кличка: політик розповів про свій стан

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк