15.11.2020, 22:35

В Україні відбувся другий тур місцевих виборів: перші результати екзитполів

Марина Началова | Всі новини автора
выборы

О 20:00 неділі, 15 листопада, закрились виборчі дільниці в містах, де проходив другий тур виборів міського голови.

Після закриття виборчих дільниць стали відомі попередні результати голосування, передає Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.

Так, на виборах міського голови Одеси лідирує чинний мер міста Геннадій Труханов з 56,7%, його опонент Микола Скорик (Опозиційна платформа - За життя) набрав 40,9% голосів.

На виборах мера Херсона лідирує Ігор Колихаєв ("Партія Ігоря Колихаєва "Нам тут жити!") з 67,03%. Його суперник Володимир Сальдо (партія "Блок Володимира Сальдо") набирає 32,97% голосів.

У Кам'янець-Подільському мером може стати Михайло Посітко (ВО "Свобода) з 62,2% голосів, а його суперник Володимир Мельниченко (самовисуванець) набрав 36,8% голосів.

Зазначимо, сьогодні другий тур місцевих виборів проходив в 7 містах - Сумах, Одесі, Луцьку, Херсоні, Краматорську, Кам'янець-Подільському та Українці Київської області.

У ряді міст другий тур місцевих виборів відбудеться 22 і 29 листопада - це Дніпро, Кривий Ріг, Ужгород, Слов'янськ, Бердянськ, Полтава, Дрогобич, Бровари, Львів, Черкаси, Рівне, Миколаїв, Чернівці.

Раніше в поліції повідомили про порушення, які фіксувалися під час голосування.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк