22.11.2020, 21:06

Вибори мерів в Україні: з'явилися перші результати екзитполів

Марина Началова | Всі новини автора
выборы украина

Сьогодні, 22 листопада, в 11 містах України відбувся другий тур місцевих виборів. Згідно з попередніми підсумками голосування, деякі міста залишаться з тими ж самими мерами.

Так, в Дніпрі лідирує діючий міський голова Борис Філатов, передає Час Пік з посиланням на дані екзит-пол центру "Социс".

Повідомляється, що Борис Філатов набирає 78,75% голосів. Його конкурент Загід Краснов (партія "Громадська сила") набирає 18,25%.

На виборах у Львові перемагає чинний мер Андрій Садовий з 62,8%, повідомляє екзит-пол Liberty Report. Кандидат від "Європейської Солідарності" Олег Синютка набирає 37,2%.

У Черкасах лідирує чинний мер Анатолій Бондаренко (партія "За майбутнє") з 54,25% голосів, а кандидат від "Голосу" Віктор Євпак набирає 45,75%.

У Миколаєві екзит-пол провело місцеве видання НикВести. Згідно з опитуванням, перемагає чинний градоначальник Олександр Сенкевич з результатом 61,6%. Його конкурент з ОПЗЖ Владислав Чайка набирає 38,4%.

У Слов'янську також лідирує діючий міський голова Вадим Лях з 58,8% голосів. Його суперник від ОПЗЖ Павло Придворов набирає 41,2%, свідчать дані екзит-пол Research and Branding Group.

У Рівному лідирує Віктор Шакірзян (партія "Рівне разом") з 50,94% голосів, повідомляє "Социс". Його суперник Олександр Третяк ( "Європейська Солідарність") набирає 46,03% голосів.

У Полтаві, згідно з опитуванням видання "Полтавщина", лідирує кандидат від "Слуги народу" Сергій Іващенко з 41,6% голосів, його суперник від партії "За майбутнє" Олександр Мамай набирає 33,1%.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: