16.12.2020, 10:59

Два міністри Кабміну подали у відставку

Два министра Кабмина подали в отставку

Парламентським комітетам доручено розглянути заяви про відставку міністра захисту навколишнього середовища та природних ресурсів Романа Абрамовського та міністра у справах ветеранів Сергія Бессараба.

Спікер парламенту Дмитро Разумков на засіданні Верховної Ради 15 грудня повідомив, що Сергій Бессараб та Роман Абрамовський подали заяви про звільнення. Він доручив профільним комітетам розглянути заяви про відставку, повідомляє Час Пік.

"Надійшли заяви про звільнення від двох міністрів – від міністра охорони довкілля і природних ресурсів та міністра у справах ветеранів. Я прошу комітети зібратися завтра розглянути зранку ці питання, щоб ми могли винести їх на пленарне засідання", - сказав Дмитро Разумков.

За його словами, Верховна Рада планує розглянути відставку міністрів на пленарних засіданнях в 16 та 17 грудня.

"Я думаю, що одне з питань буде сьогодні розглядатися. Інше - можливо, завтра", - заявив Разумков 16 грудня в ефірі програми "Сніданок" на телеканалі "1+1".

Романа Абрамовського Верховна Рада призначила головою новоствореного Міністерства захисту навколишнього середовища та природних ресурсів 19 червня, Сергій Бессараб очолив Міністерство у справах ветеранів 4 березня. 

Читайте також: Верховна Рада прийняла Державний бюджет на 2021 рік

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк