21.12.2020, 21:36

Заступниця керівника ОПУ Юлія Ковалів звільняється з посади

Марина Началова | Всі новини автора
юлия ковалив

Заступниця керівника Офісу Президента України Юлія Ковалів йде із займаної посади за власним бажанням.

Про це повідомила прес-служба ОПУ, передає Час Пік.

«За ці півтора року мала великий виклик і водночас велике задоволення допомагати у підготовці та реалізації структурних змін в економічному секторі. Радію з того, що мала можливість супроводжувати підготовку та ухвалення багатьох законів, які забезпечували важливі реформи у низці галузей. Це й ініціативи щодо покращення інвестиційного клімату, і закони про концесію, приватизацію, ринок землі, про банківську систему, підтримку бізнесу на час карантину, стимулювання інвестицій, інші законодавчі акти. Цими законами був створений потенціал для подальшого економічного розвитку України», – сказала Юлія Ковалів.

Президент України Володимир Зеленський відзначив важливу роль пані Юлії у своїй команді. За словами Глави держави, вона зробила вагомий внесок в економічний розвиток України. Так, за її участю були напрацьовані заходи з підтримки людей і бізнесу на період посилення карантинних обмежень, ухвалена низка важливих законів та налагоджена тісна співпраця України з міжнародними фінансовими організаціями, зокрема з МВФ.

Володимир Зеленський цінує високу професійність та націленість Юлії Ковалів на результат, тому вона залишається в команді Глави держави до нових професійних звершень, заявили в ОПУ.

Як повідомлялося, сьогодні заступниця міністра енергетики Ольга Буславець написала заяву про звільнення, після чого Кабмін призначив Юрія Вітренка т.в.о. міністра енергетики.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк