17.03.2021, 21:44

Екс-керівник "Укрзалізниці" прокоментував своє несподіване звільнення

жмак

Володимир Жмак, який 17 березня був звільнений з посади голови "Укрзалізниці" заявив, що рішення про звільнення було прийнято з порушеннями.

Про це він написав у своєму Telegram-каналі, передає Час Пік.

"Зазначене рішення (про звільнення - ред.) виглядає, як мінімум, дивно, як у зв'язку з відсутністю підстав, так і з грубим порушенням всіх можливих процедур і закону", - прокоментував Жмак своє звільнення.

За його словами, 15 березня він представив звіт про діяльність "Укрзалізниці" Наглядовій раді, за результатами якого не отримав жодних коментарів "крім скарг на погану комунікацію між нами".

Однак напередодні, 16 березня, йому зателефонував голова Наглядової ради і запропонував "терміново написати заяву про звільнення за угодою сторін".

"Оскільки підстав для такої "дружньої пропозиції" я не бачив, будь-яких повідомлень про недоліки у своїй роботі від Наглядової ради ніколи не отримував, тому цю щедру оферту не прийняв", - повідомив Жмак, додавши, що вже 17 березня Кабінет міністрів прийняв остаточне рішення.

Оцінюючи результати своєї роботи, колишній керівник компанії відзначив успіхи "Укрзалізниці".

"Ми ж робили те, для чого нас покликали - четвертий квартал 2020 року став успішнішим, ніж аналогічний у два попередні докризові роки", - написав він.

Читайте також: З Лисичанська до Одеси та Миколаїва: "Укрзалізниця" приготувала сюрприз для жителів регіону

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: