02.04.2021, 20:45

Відбулася телефонна розмова між Зеленським та Байденом: про що говорили

зеленский и байден

Сьогодні, 2 квітня, відбулася телефонна розмова між президентом США Джо Байденом та президентом України Володимиром Зеленським.

Про це написав у Facebook керівник Офісу президента Андрій Єрмак, передає Час Пік.

Єрмак повідомив, про що говорили лідери країн. Зокрема, США підтримали реформи, які здійснюються в Україні.

"Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з президентом Сполучених Штатів Америки Джо Байденом. Президент Байден підтримує Україну у всьому, а його команда високо цінує все, що робить президент Зеленський в питаннях реформування країни", - написав Єрмак.

За словами керівника ОП, Байден чекає можливості знову відвідати Україну. Він також згадав під час телефонної розмови свій виступ в українському парламенті.

"До речі, відповідаючи на запитання журналістів, я зовсім недавно говорив, що дзвінок відбудеться найближчим часом. Так і сталося. Бажаю продуктивного дня опонентам, яким тепер доведеться придумувати нові теорії змови і розганяти fake news", - підкреслив Єрмак.

Крім того, розмову з Байденом прокоментував Зеленський. У Twitter він написав, що американське партнерство має вирішальне значення для України, і висловив серйозний настрій на реформи та досягнення миру.

За інформацією ЗМІ, розмова тривала щонайменше 30-40 хвилин.

Читайте також: Зеленський готується до візитів в США та країни Азії, а також до телефонної розмови з Байденом - ОП

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк