26.04.2021, 16:49

"Ще один проффесор": Скандальний нардеп Ківа захистив кандидатську дисертацію, але не зміг відповісти на запитання

Марина Началова | Всі новини автора
кива

Одіозний народний депутат від "Опозиційної платформи - За життя" Ілля Ківа став кандидатом наук: він захистив дисертацію.

Захист проходив сьогодні, 26 квітня, в Інституті підготовки кадрів державної служби зайнятості України, передає Час Пік з посиланням на ЗМІ.

Всі 13 членів комісії проголосували за те, щоб Ківа став кандидатом наук з державного управління.

Тема дисертації нардепа звучала так: "Механізми впливу громадянського суспільства на державне регулювання правоохоронної діяльності (на прикладі країн ЄС та України)".

Під час захисту опонент поставив Ківі запитання: "Який сенс ви вкладаєте в поняття "демократичний євроінтегрований державний управлінський апарат?", На який депутат не зміг відповісти.

"Дякую за питання, зрозумів його повністю і хочу сказати, що відповідь ми дамо в наступній нашій науковій роботі", - сказав Ківа.

Члени комісії заявили, що така відповідь їх влаштовує.

На захист змогли потрапити не всі журналісти, їх не пускали в приміщення невідомі люди в чорному. Вони ж супроводжували Ківу навіть до туалету. Нардеп заявив, що це "аспіранти і студенти", які попереджають  "провокації".

Присвоєння Ківі наукового ступеня викликало бурхливі обговорення в соціальних мережах. Українці обурюються від того, як до чого докотилася вітчизняна наука.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: