11.05.2021, 19:47

Зеленський затвердив річну національну програму Україна-НАТО

Марина Началова | Всі новини автора
зеленский

Президент Володимир Зеленський затвердив Річну національну програму під егідою Комісії Україна - НАТО на 2021 рік.

Відповідний указ ]]>№189/2021]]> опублікований на сайті голови держави, передає Час Пік.

Документом Зеленський затвердив Річну національну програму під егідою Комісії Україна - НАТО на 2021 рік. Кабінет міністрів повинен затвердити у двадцятиденний строк заходи з виконання цієї програми та показники ефективності її виконання, а також забезпечувати регулярне інформування громадськості міністерствами, іншими центральними органами виконавчої влади за участю державних органів, залучених до виконання програми, органів місцевого самоврядування про хід та результати її виконання.

Як зазначається, указ видано з метою забезпечення виконання пріоритетних завдань інтеграції України до Організації Північноатлантичного договору та домовленостей, досягнутих за підсумками засідання Комісії Україна - НАТО.

Річна національна програма під егідою Комісії Україна - НАТО на 2021 рік є системним документом, який містить опис реформ за відповідними напрямами, визначає їх стратегічну мету, цілі, пріоритетні завдання, необхідні для забезпечення ефективної планомірної реалізації закріпленого Конституцією України стратегічного курсу держави на набуття повноправного членства України в Організації Північноатлантичного договору.

Читайте ще: Протистояння російській агресії і курс України в НАТО: про що говорив Зеленський на форумі "Україна 30"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: