08.07.2021, 11:27

Суд продовжив термін розслідування у справі Медведчука про держзраду

уд продлил срок расследования по делу Медведчука

Печерський районний суд Києва продовжив до 6 місяців термін досудового розслідування у кримінальному провадженні за підозрою у державній зраді голови політради ОПЗЖ Віктора Медведчука та його соратника нардепа Олександра Козака.

Печерський райсуд Києва 7 липня продовжив термін досудового розслідування у справі про держзраду, в якій фігурують нардепи від партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктор Медведчук та Тарас Козак, повідомляє Час Пік.

"За клопотанням слідчого, погодженим прокурором, суд продовжив на шість місяців – до 11 листопада – термін досудового розслідування у цій справі", – повідомили в прес-службі Офісу генпрокурора.

Віктор Медведчук 8 липня прибув до Печерського районного суду Києва де розглядатимуть питання про продовження йому запобіжного заходу. Перед початком засідання, Медведчук заявив, що його захист вимагатиме, повного скасування запобіжного заходу.

Нагадаємо, 11 травня народним депутатам Віктору Медведчуку та Тарасу Козаку оголосили про підозру. Їм інкримінують вчинення державної зради і замаху на розграбування національних ресурсів на тимчасово окупованій території Криму (ч. 1 ст. 111, ч. 3 ст. 15 та ч. 1 ст. 438 КК). 13 травня Печерський районний суд Києва прийняв рішення відправити Медведчука під цілодобовий домашній арешт, 13 травня на нього наділи електронний пристрій контролю.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк