31.08.2021, 07:23

Зеленський з дружиною прибули до Вашингтона на запрошення Байдена

Зеленский с супругой прибыли в Вашингтон

Президент України Володимир Зеленський та перша леді Олена Зеленська прибули до Вашингтона в рамках робочого візиту глави української держави до США.

Президент України Володимир Зеленський з дружиною Оленою прибули до Вашингтона в рамках робочого візиту до США на запрошення американського президента Джозефа Байдена, повідомляє Час Пік. 

За інформацією прес-служби глави української держави, на порядку денному - зустріч лідерів України та США у форматі один-на-один й в розширеному складі делегацій.

Планується, що представники України та США підпишуть низку документів. Програма візиту розрахована на кілька днів і охопить ряд міст на Східному та Західному узбережжях США.

"Прибули до Вашингтона на запрошення Джо Байдена. Попереду - обговорення важливих питань стратегічного партнерства України та США. Впевнений, наша зустріч буде змістовною", - написав Зеленський в Instagram.

Олена Зеленська на своїй сторінці в Instagram анонсувала запуск аудіогіду українською мовою в садибі першого президента США Джорджа Вашингтона Маунт-Вернон та зустріч з жінками Power women, відкриття "Українського дому", відвідування Музею Голокосту, робочі зустрічі в Стенфордському університеті та в Управлінні освіти Сан-Франциско та візит до художньої галереї De Young.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк