03.09.2021, 15:27

Путін заявив, що сподівається на повноформатне відновлення відносин з Україною

Россия, Украина

Президент РФ Володимир Путін упевнений, що рано чи пізно Москва та Київ відновлять відносини у повноформатному масштабі. Він заявив, що хоче нормалізації відносин з Україною.

Російський президент Володимир Путін заявив, що ситуація з відносинами між Україною та Росією сьогодні "ненормальна" та "неприродна". Як повідомляє "Інтерфакс", про це він сказав під час виступу на Східному економічному форумі у Владивостоці, передає Час Пік.

"Вважаю, що та ситуація, в якій ми сьогодні знаходимося, є абсолютно ненормальною, неприродною. Рано чи пізно, а краще, якщо це станеться рано - чим раніше, тим краще, - в повноформатному масштабі відновимо наші відносини з Україною", - сказав Путін.

Як пишуть росЗМІ, президент Росії висловив жаль, що на практиці все відбувається навпаки. Він вважає, що нормалізації відносин заважають націоналісти та політики, які обманюють своїх виборців.

За словами Путіна, в Україні нібито "не одне покоління" політиків приходить до влади "з гаслами за відновлення відносин з Росією", а потім вони "безпардонним чином обманюють своїх виборців та відкручують реальну політику в зовсім іншому напрямку".

"Відбувається це під тиском крайніх націоналістів. Враження, що обрані лідери після того, як увійшли у високі кабінети, починають побоюватися саме цієї частини українського суспільства і все роблять, щоб задовольнити їхні амбіції", - заявив Путін.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк